Puur natuur

Gepubliceerd op 22 augustus 2024 om 15:01

Wat is dan beter dan wandelen in puur Limburgs natuur, waarbij geen obstakel te groot is? Het is een bewolkte dag met een temperatuur van pak-en-beet 24 graden, waarbij ik heb besloten een wandeling te gaan maken van iets meer dan 20 kilometer. 

Na minder dan 4 uur te hebben gewandeld heb ik veel natuurrijke omgevingen gezien. Een prachtig groen landschap met een rivier, waarbij we konden oversteken over verschillende keien om onze wandeltocht voort te zetten. Eenmaal klaar, was mijn lichaam uitgeput. Dat komt omdat mijn lichaam veel meer werk moest verzetten om af te koelen dankzij mijn B-Sport SAUNA. 

Dit pak helpt mij extra te transpireren, waardoor het dus erg belangrijk is om te blijven drinken. Transpireren is het ontgiften van het lichaam, waaronder afvalstoffen afkomstig uit de nieren en lever. Het is vergelijkbaar aan een bezoekje aan de sauna, alleen dan gecombineerd met een activiteit in dit geval. Het reinigt niet alleen je lichaam, het zuivert ook je huid. Ongezonde bacteriën en vuil worden ontdaan door het vocht dat je verliest vanuit je poriën. 

Het product B-Sport SAUNA sloot perfect af, waardoor er geen lucht onder het pak kwam en mijn lichaam de rest van het werk moest doen. Functioneerde dus zoals bedoeld, het reinigen van het lichaam onder lichte inspanning. Kortom, mijn feel-good moment is dus compleet!

  • Blog van Sven B.

Jouw ervaring met B-Sport producten of de sport ook delen? Dat kan! Stuur een mail naar info@b-sport.nl met jou ervaring en informatie en wij nemen contact met jou op om hier een blog over te schrijven.