Op vakantie

Enige tijd geleden ontdekte ik de winkel B-Sport, die shirts voor actieve recreatie verkoopt. Ik begon te twijfelen of het de moeite waard was om ze te kopen, want veel winkels bieden tegenwoordig een breed scala aan sportshirts aan. Maar ik besloot het erop te wagen en ze te kopen.

Toen ze bij ons aankwamen, waren ze echt op een interessante manier verpakt, heel anders dan hoe winkels normaal gesproken verpakken. Je kon zien dat deze winkel echt om zijn klanten geeft. Dat was het eerste wat opviel. Het volgende? Passen natuurlijk. Eerlijk gezegd, toen ik en mijn vrouw het aantrokken, waren we verrast door de kwaliteit van het materiaal, hoe ons lichaam dit materiaal accepteerde, en we concludeerden dat het waarschijnlijk een hele goede aankoop was. We besloten om B-Sport AIR uit te proberen tijdens onze vakantie.

We gingen naar noorden van Italië, het Gardameer en Comomeer, en we waren echt positief verrast en bevelen deze shirts aan. Ze hebben het heel goed gedaan. Ze drogen snel na het wassen, zelfs met de hand, na een hele dag. Zelfs bij een grote hoeveelheid zweet die een mens kan produceren, is er geen onaangename geur. Je voelt je niet eens bezweet. Het shirt ademt heel goed. Het is comfortabel om het de hele dag te dragen. Ik zou zelfs zeggen dat je het niet eens wilt uittrekken. Dus ik ben erg tevreden met deze shirts en zou ze iedereen aanraden die nog twijfelt.

  • Blog van Ɓukasz S.

Jouw ervaring met B-Sport producten of de sport ook delen? Dat kan! Stuur een mail naar info@b-sport.nl met jou ervaring en informatie en wij nemen contact met jou op om hier een blog over te schrijven.